Sivut

tiistai 26. marraskuuta 2013

Pieniä hyviä hetkiä

Muutamana päivänä on ollut yllättävän hyvä fiilis, illat on vaikeita mutta eiköhän tämä tästä. Huomenna taas yksi vaikea päivä, aamulla terapia ja sen jälkeen kahden hevosen lopetus.. No mutta ne ovat saaneet hienon elämän, ja saavuttaneet jo kunnioitettavan iän. Ikävä on jo nyt, mutta onneksi muistot on ikuiset <3
Olen tässä muutamaa postausta kirjoitellut hiljaksiin mm. tarinani postausta, mutta sitä en tiedä milloin sen saan julkaisuun. Olen myös yrittänyt pohtia jotain keinoja millä lievittää ahdistus kohtauksia, tai miksi niitä nyt kutsuisi. Konstit mitä nyt käytän eivät ole järkeviä, mutta valitettavasti toimivat jollakin tapaa.. Kertokaa jos teillä on jotain hyviä vinkkejä !
Kirjoittelen nyt tabletin tapaisella vehkeellä, ja tämä on todella syvältä, siksi hieman lyhyt postaus. En myöskään haluaisi tulla tänne surkuttelemaan pahaa oloani joka kerta mutta se on suurin osa oloani silti joten ehdotelkaa jotain mitä haluatte lukea. Ehdottaa voi mitä vain hyvän maun rajoissa pysyvää.
Ajatukset eivät meinaa taaskaan pysyä kasassa, mietin vain sitä että ensikuussa minua ei tarvita enää, voin vihdoin lähteä pois täältä.. Kyllä olen luovuttanut, en enää jaksa tätä.. Toivon silti että joku tai jokin saa minut täältä edes hiukan nousemaan ennekuin on myöhäistä. Kai se olisi yritettävä nukkua, jos vaikka saisi unta kun pari yötä valvottu taas..
Olen muuten todella yllättynyt siitä että teitä seuraajia on jo seitsemän, sekä katselukertoja melkein 300 :o kiitos siitä :)

4 kommenttia:

  1. <3 hei tsemppii sulle! Ja sori, multa ei ikinä oikee saa hyvä postausideoita, ku itellä on sama ongelma et ei ikinä keksi mistä kertoa

    VastaaPoista
  2. Kiitos, päivä kerrallaan se on vaan yritettävä jaksaa.. taitaa olla yleinen ongelma, mutta jos jotain tulee mieleen mitä haluaisit lukea, niin sano ihmeessä :)

    VastaaPoista